Nemsokára itt a tavasz - Bringára fel!

4 kerékpáros túraútvonal, amit érdemes kipróbálni

Horvátországban számos kerékpárút található. Aki szeret biciklizni az biztos, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbb útvonalat. Vannak könnyű és rövidebb sík szakaszok, de tekerhetünk hosszabb távokat nagyobb szintekkel is, egy biztos, hogy bármit választunk, a friss levegő és a gyönyörű táj mindig körülvesz bennünket.

Ne feledd, hogy kedvezményesen utazhatsz ENC-vel, ha az ELOSZEZON kuponkóddal regisztrálsz a webshopban!

Érvényesség kezdete:                        2020.01.29
Érvényesség vége:                            2020.05.05
Utazás maximális időtartama (nap):    20


Íme az első útvonal - 🚲 Pannon-medence kezdőknek

Túra hossza: 12.2 km

Időtartam: 1.5-2 óra (megállásokkal és nézelődéssel)

Akik szeretnének kikapcsolódni a természet lágy ölén, de közben kicsit mozognának is, azoknak ajánljuk a Venjeből, a Szent Iván templomtól induló biciklis kört. Körünk a helyi szőlőültetvényeken és erdei utakon keresztül vezet az Alsó-Száva-Síkság tájegységein. 




Ezt ki kell próbálni, de csakis ENC-vel utazom! ENC-KÖLCSÖNZŐ - Irány a webshop

Odoo CMS - a big picture

 A második útvonal - Novi Vinodolskitól Gorski Kotarig 🚲

Túra hossza: 58 km

Időtartam: 3.5-5 óra

A tengerpartról, Novi Vinodolskiból indulva támadjuk meg a Begovo Razdolje (1078 m) nevű kis falut, amely a horvátok legmagasabban fekvő települése. Az "Intimna staza"-ra (intim nyomra) keresztelt túrát azoknak ajánljuk, akik szeretik az emelkedőket és a hegyeket, ugyanis a faluba feljutni nem kis kihívás. Akik szeretnének még kilométereket gyűjteni és tovább combosodni, azok tovább tekerhetnek és célba vehetik a Velika Kapela hegység legmagasabb pontját a Bjelolasicat (1533 m).

Útvonal:    - 5094-es úton indulunk Bater irányába,
                 - miután elértük Batert, még 2 km megyünk az 5094-esen, és utána balra kanyarodun;
                 - a névtelen útra áttérve 7.9 km tekerünk, amíg el nem érjük az 5062-es utat. Jobbra tartunk és egészen Fužineig (Fuzsine) kerekezünk (15 km).
                 -  Fužinebe érve az 5068-as úton haladunk tovább Vrata és Belo Selo irányába, 8.2 km-t amíg el nem érjük az 5191-es utat.
                 - Jobbra fordulva át is térünk rá és újabb 8 km-t tekerünk Mrkopaljig.
                 - Mrkopaljba a kereszteződés után az 5069-es úton haladunk egy kicsit, 800m-t és itt jobba fordulunk az 58061-es útra, ami már bevisz minket                                Begovo Razdoljeba. (Innen még 8 km a bjelolasicei csúcs)

ENC-vel utazom

Odoo image and text block
Odoo image and text block
Odoo image and text block
Odoo image and text block
Odoo CMS - a big picture

Harmadik útvonal- 🚲 Krka Nemzeti Park

Túra hossza: összesen 470 km hosszú bringaút várja a turistákat.

A horvátországi Krka Nemzeti Park egy óriási kalandpálya a kerékpárosok számára. Összesen 470 km hosszú bringaút várja a turistákat, különböző nehézségű pályákkal. A helyiek most egy új, kerékpárosoknak kifejlesztett weboldallal is előrukkoltak, amelyet mindenképp hasznos felkeresni, ha a nemzeti parkba készülünk túrázni – KRKA BIKE. Az oldalon minden fontos tudnivalót megtalálunk a pályákról, a pihenőhelyekről és az útba eső látványosságokról.  👇👇




Negyedik útvonal - Duna menti kerékpárút (EV6) 🚲

Túra hossza: 138 km

Időtartam: Több nap, de ha igazán bevállalós vagy és szeretsz egyszerre sokat tekerni, akkor mehet egybe is! :)

A Duna menti kerékpárút (EV6), mely 138 km hosszú, Horvátország északkeleti részén halad keresztül, a Duna-folyó folyását követve. Horvátországba a magyarországi Mohács irányából lép be, a Duboševica határátkelőhelyen. Baranyában Darázson (Draž), Batinán (a Dunán a „Batinai csata” emlékkomplexummal és szálláslehetőséggel), Vörösmarton (Zmajevac) (a pincesorral - szurdok) és Csúzán (Suza) (kerékpáros kemping) halad át, ahol balra fordul, a Kopácsi-rét Természeti Park felé. Biciklizés közben érdemes meglátogatni az olyan látnivalókat, mint a Tikveši kastély, az Öko-center és a Zlatna Greda hostel, a látogatói központ Kopácson (Kopačevo), valamint a kempinget és a falusi turizmus helyszíneit Kopácson és Bellyén (Bilje). Az útvonal a helyi érdekeltségű úton halad a Természeti Park területén, Mirkovac, Sokolovac, Kozjak és Podunavlje településeken át, egészen a festői Kopácsig (Kopačevo).
                               

Bármelyiket is választjátok, nem fogtok mellé egyikkel sem! Jó bringázást és kikapcsolódást.

Odoo image and text block
Odoo image and text block

KedvezményesENC-vel akarok utazni, mit tegyek?

A megrendelésed leadása során használd az ELOSZEZON kuponkódot és mi elengedjük az útdíj 5%-át, de még bérleti díjat (napidíj) sem kell fizetned.

Érvényesség kezdete:                        2020.01.29
Érvényesség vége:                            2020.05.05
Utazás maximális időtartama (nap):    20

Ne feledjétek, hogy a kupon azokra a bérlésekre érvényes amelyek május 5-ig befejeződnek. Az átvétel Gödöllőn ingyenes!