Futárrendelés ENC visszaküldéshez

A visszaküldés díja 1200,-Ft/csomag, melyet az elszámoló számlában érvényesítünk,
a futárnak NEM kell fizetni. A visszaküldésnél címzettet nem kell megadni, mert a csomag automatikusan az ENC-kölcsönző Kft-nek kerül kézbesítésre.

  1. Töltsd ki és küldd el az alábbi megrendelőlapot.
  2. Felvétel napján reggel értesítést kapsz a megadott email címre, mely tartalmazza a felvétel várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl. 8-11 óra között) és a futár telefonszámát.
  3. A felvett csomagokat a futárszolgálat részünkre visszajuttatja.


Figyelmeztetés: Következő munkanapon történő felvételhez a megrendelést 15:00-ig le kell adni, hétfői csomagfelvételhez pénteken 15:00-ig le kell adni a megrendelést! Visszaküldés napjának a csomagfelvétel napját tekintjük.

A megjelelölt mezők (*) kitöltése kötelező!

Vonatkozó GLS szabályzat: A szolgáltatást a GLS érvényes Általános üzleti feltételeinek megfelelően hajtjuk végre. A küldeményeket munkanapon 8:00 és 17:00 között vesszük fel. Kérjük ügyeljen a helyes adatok megadására, a futár a megrendelésben rögzített címen veszi fel a küldeményeket. A csomagokat csak megfelelően becsomagolva, lezárva és sérülésmentesen vesszük át. Visszáru esetében nem veszünk át szállítólevelet és nem vizsgáljuk a csomag tartalmát tételesen.