Korlátozott készletek

Augusztus 7-e előtti átvétellel már nincsen szabad ENC-nk. A kiválasztható dátumokat kénytelen voltunk ennek megfelelően korlátozni, csak olyan megrendelést tudunk felvenni, amelynek az átvételi dátuma augusztus 7-i vagy az utáni.

ENC rendelés

Az előre fizetendő összeg az útdíj előleget jelenti. A pontos elszámolás az eszköz leadásakor történik. Ekkor nézzük meg, hogy a megtett utaknak mennyi a díja. Ez alapján az előre fizetett előleggel elszámolunk (ha kevesebbet használtad, akkor visszaadunk, ha többet, akkor utólag tudod rendezni).
× Ft
Ft

Isztriai-félsziget

Eszközeink az Isztriai-félszigeten nem használhatóak, mert ott másik szolgáltató az utak kezelője. Ha az Isztriára utazol, akkor az utolsó lehajtó Rijeka, ahol ENC-vel tudsz menni, az Učka-alagútba történő behajtáskor már jegyet kell húznod, és a lehajtáskor rendezni a díjat.

Utazz kötöttségek és sorban állás nélkül!

Csupán a kiválasztott járműkategória alapján meghatározott útdíjelőleget és egy minimális napi bérleti díjat kell előre kifizetned.

Utazás közben weboldalunkon nyomon követheted a valós úthasználati díjat és az eszköz leadásakor elszámolunk a valós úthasználat alapján. Egyszerű és áttekinthető! ;-)