Ismerős az érzés, amikor munka közben egyszer csak elvándorolnak a gondolataink...gyönyörű tájak, napsütés, kristálytiszta tenger, finom ételek, borok...ez a hedonista élmény nincs is olyan messze, csupán pár órányi utazás és valóra is válthatjuk álmodozásainkat. Ne csak álmodozz! Tervezd meg az utazást, foglalj szállást, rendelj ENC-t! :)


Horvátország évről évre a tengerpartra vágyakozó magyar turisták egyik kedvenc célpontja. A természeti csodákban bővelkedő ország mintegy hatezer kilométernyi tengerpartja és több mint ezer apró szigete tele van szebbnél szebb apró strandokkal, melyek közül nem egyszerű választani. Az adriai öblök azonban nyugalmas, paradicsomi légkörükkel a legcsábítóbbak közé tartoznak.


Az eldugott kincsek nyomában: Ezek a strandok nem tartoznak a a legfelkapottabbak közé, mégis lélegzetelállító élményt nyújtanak.

A Vis-szigeti Stiniva strand ennek tökéletes példája. Meredek sziklafalaival a világ egyik legszebb strandja, amely kizárólag hajón vagy hegyen át közelíthető meg, de elhiheted, hogy az erőfeszítés nem hiábavaló.

Odoo CMS - a big picture

A Cres-sziget kissé kieső keleti felén fekszik Orlec falucska mellett Mali Bok strandja, mely ugyan hirtelen mélyül, mégis paradicsomi látványt nyújt.

Odoo CMS - a big picture

 Mljet-sziget ékköve a homokos Sutmiholjska. Egyetlen keskeny út vezet a partra Babino Poljétól.

Odoo CMS - a big picture

Mljet sziget másik csiszolatlan gyémántja a Saplunara, melynek vize zafírként ragyog, sőt, tisztaságával a Kék zászlót is kiérdemelte a strand. A legenda szerint a zöld, árnyas lombok alatt pihent meg Odusszeusz is.

Odoo CMS - a big picture

 A Ciovo szigeten, Slatine mellett található a Gospe od Prizidnice kolostor. Kiépített lépcsős úton közelíthetjük meg a kis templomot és innen tudunk lejutni a sziklás partra egy rejtett ösvényen. A zavartalan nyugalomra vágyók bakancslistás helye ez.

Odoo CMS - a big picture
Odoo CMS - a big picture

 Találd meg magadnak a tökéletes helyet, élvezd a naplementét, az életet. Legyenek felejthetetlen emlékeid! ;)