Szerezd meg most a legjobb szállásokat és mondd le díjtalanul, ha úgy adódik!

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is tapasztaljuk, hogy vannak olyan ügyfeleink, akik nem szeretik az utolsó pillanatra hagyni a nyaralás tervezését, szervezését. A gazdaság egyéb ágaihoz hasonlóan a turizmust is érintik a koronavírus terjedésével kapcsolatos hírek. 

Levelünket azoknak szánjuk, akik a koronavírus miatt félnek előre lefoglalni a nyári szállásukat, pedig érdemes a vélt vírusveszély ellenére is időben megtervezni a nyaralást, ugyanis a szállásadók és chartercégek egyaránt kínálnak rugalmas megoldást az esetleges lemondásra, sőt akár a szokásosnál kedvezőbb kondíciók is elérhetők.

Néhány példa partnereink koronavírus-politikájából:

  • A Croatia Yachting a következő kedvezményekkel ösztönzi vendégeit: Az eddigi 50%-os előleg helyett, csak 10%-ot kérnek. A lehetőség jelenleg március végéig érvényes, de várható, hogy hónap végén meghosszabbítják.

  •  Pitter Yachtcharter, a charter piac egy másik fontos piaci szereplője is több rugalmas lehetőséget kínál:

    • márciusban szintén csak 10%-os befizetést kérnek

    • lemondás esetén díjmentes újrafoglalást kínálnak 60 nappal az utazás megkezdése előtt

    • akár 30 nappal a tervezett indulás előtt díjmentesen lemondható a bérlés

  • Az Inter Yachting pedig lemondás esetén olyan kupont állít ki, amellyel a teljes összeg felhasználható egy másik hajóbérlésre a 2020-as vagy 2021-es szezonban.

  • Természetesen, a lefoglalt ENC-készülék a korábbi évekhez hasonlóan, bármikor lemondható, és amennyiben előre ki is lett fizetve, akkor a teljes összeget visszautaljuk. Ehhez elegendő, ha egy nappal az átvétel előtt jelzed felénk a megrendeléstől való elállást. Ha már megvan a nyaralás időpontja, ne maradj le az ENC-ről se, rendeld meg időben!

A fentiek alapján azt javasoljuk, hogy ne halogasd a nyaralás szervezését, mert lemaradsz a legjobb ajánlatokról, inkább érdeklődj a szállásadó vírus-politikájáról és szükség esetén kérj számodra megfelelő garanciákat a lemondásra!   ;-)


Odoo CMS - a big picture