Télen és tavasszal sem áll meg az élet Horvátországban!

Utazz mint egy király - megállás, napidíj és egyéb felárak nélkül, útdíjkedvezménnyel!

Horvátország nyáron gyönyörű, de...

 télen és tavasszal is lélegzetelállító tud lenni az ország másik, rejtett arca. Programok, látnivalók, kirándulások és fesztiválok színesítik ezeket a hónapokat. Az utazáshoz már csak egy úticél kell és egy kedvezményes ENC, amit az ELOSZEZON kuponkóddal érsz el! Jöhetnek az ötletek! Szeretnék ENC-t rendelni!

Plitvicei-tavak

 Horvátország egyik legszebb természeti képződményét télen is látni kell! Különleges és ritka látvány, ahogy a magasról lezúgó vízesések hosszú jégcsapokká alakulnak át, igazi jégbirodalmat varázsolva ezzel. A folyók által táplált tórendszer minden évszakban nagy élményt nyújt, a téli kirándulás további nagy előnye, hogy még a jegyárak is olcsóbbak, mint a főszezonban.




Síelés Horvátországban?

Bizony, Horvátországnak vannak síelésre alkalmas hegycsúcsai is, ráadásul nem is akármilyenek! A Zágráb mellett található Sljeme-hegyen található az ország egyik kedvenc síterepe. Különböző nehézségű sípályák és felvonók találhatók itt.

Horvátország legnagyobb síparadicsoma Karlovac közelében fekszik, itt a síelés mellett sífutásra, snowboardozásra is van lehetőség. Aki pedig szívesen gyönyörködik a tenger látványában lesiklás közben, Platak pályáit válassza (Rijekától kb. 25 km-re).

Brači kerépáros útvonalak!

Brač szigeten összesen 25 kerékpáros útvonal található. A leghosszabb kerékpárút a Szent György út, mely 180km hosszan hálózza be a szigetet, és Supetarból indul. Ez az útvonal a legnehezebb is, aki a supetari Turisztikai Hivatalban igazolni tudja, hogy sikeresen teljesítette a távot, kézhez kapja a "King of Brač!" elnevezésű oklevelet.

Ha szívesebben választanál egy könnyebbet, ajánljuk a Szent Rókus kerékpáros útvonalat mely a tenger mellett halad - Supetar központjából Mircán keresztül Sutivanig. Az útvonal 14,1 km hosszú, egy része aszfaltozott úton, más része makadámúton halad. Ideális gyermekes családok részére.

Rijeka Karnevál - 2020

2020-ban Rijeka Európa kulturális fővárosa.

Minden idők egyik legimpozánsabb karneválját szeretnék megrendezni farsangkor.
Tudtad, hogy a világ harmadik legnagyobb karneválját - Rio és Velence után - Rijekában rendezik meg évről évre? A több hetes program leglátványosabb része, a Grand Finale – Nemzetközi Karnevál Parádé az utolsó hétvégén 2020. február 23-án, vasárnap 12 órától veszi kezdetét.
Búcsúztasd velünk és a karneváli maszkákkal a telet, és köszöntsük együtt a tavaszt ezen a hétvégén, a tengerparton!




Kedvezményes ENC-vel akarok utazni, mit tegyek?

A megrendelésed leadása során használd az ELOSZEZON kuponkódot és mi elengedjük az útdíj 5%-át, de még bérleti díjat (napidíj) sem kell fizetned.

Érvényesség kezdete:                        2020.01.29
Érvényesség vége:                            2020.05.05
Utazás maximális időtartama (nap):    20

Összesen 50 db kupon áll rendelkezésetekre, de ne feledjétek, hogy a kupon azokra az utazásokra érvényes amelyek május 1-ig befejeződnek. Az átvétel Gödöllőn ingyenes!